top of page
IMG_2727_edited.jpg

Om oss

"Vi ringer Schaktbolaget!"

Vi älskar utmaningar och tar alltid oss an alla uppdrag med största engagemang och driv. 


Vi önskar att när Ni har ett problem som skall lösas så skall första tanken vara ”-Vi ringer Schaktbolaget!” Oavsett om det gäller grävning, grus eller en bra en kontakt gällande något spännande. Vi jobbar alltid för att hitta bästa lösningen, mest kostnadseffektiva och till minsta möjliga miljöbelastning. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner.


Med ett nära samarbete med Sandhults Maskinstation, där resan en gång startade, så har vi tillgång till en gedigen maskinpark på 18 enheter och en stor kompetens och erfarenhet. 


Vår resa tillsammans med Schaktbolaget startade 2012 efter redan då många år i branschen och vi har nu vuxit, etablerat oss och blivit en pålitlig och respekterad aktör på marknaden.

IMG_2951.HEIC

Miljö och Kvalitet

Miljö och kvalitet är två viktiga grundstenar för oss på Schaktbolaget. 

Vi är ytterst noga och petiga med våra projekt och lämnar aldrig något innan vi är 100% nöjda.


Vi förnyar vår maskinpark kontinuerligt och ser till att allt håller högsta kvalitet och uppfyller gällande miljökrav.

Genom att hålla maskinparken ny och fräsch kan vi undvika stillestånd och kan således också garantera kunden att jobben blir utförda.


Vi arbetar långsiktigt med att återvinna material i våra olika projekt för att minska transporter och onödig belastning på miljön.

Utveckling

Samarbete är bästa vägen till ett lyckat resultat!

Att våra utförda arbeten ska hålla högsta kvalitet ser vi som en självklarhet och vi söker ständigt efter nya möjligheter, lösningar och investeringar för att utveckla och ta företaget framåt. För att kunna garantera våra kunder den service de efterfrågar, jobbar vi gärna och nära andra företag i branschen.

Vi på Schaktbolaget har alla dom kurser och utbildningar som krävs i branschen och för våra uppgifter, och är dessutom certifierade för enskilda avlopp. 


2019 och 2020 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, något vi är oerhört stolta över!

bottom of page